16 d’abr. 2014

PUNTS DE LLIBRE ( St. Jordi 2014)

Aquets són els punts de llibre que hem fet per Sant Jordi els nens i nenes de P3 i P4!

11 d’abr. 2014

BONA PASQUA!!

Els nens i nenes d'infantil hem fet unes mones de pasqua per berenar!!
Bona pasqua a tothom!

7 d’abr. 2014

TAPA D'ÀLBUM DEL SEGON TRIMESTRE

Aquesta és la tapa d'àlbum que hem fet a P3 per aquest segon trimestre!

  • Primer ens vam pintar les mans amb pintura verda i groga i les vam estampar sobre la cartolina tot simulant herba de diferents tonalitats.
  • Seguidament amb pintura blava i esponges vam estampar el cel i amb un tampó i pintura blanca vam estampar algun núvol.
  • Un altre dia amb un full vermell i retolador negre, vàrem dibuixar i punxar la silueta de dues marietes.
  • Quan tota la pintura estava ben seca, vam enganxar les marietes i amb pintura de dits de color negre, els hi vam fer  les seves set taques, sis potes i dos antenes a cada una.
  • Finalment i desprès de varies sessions vam enganxar tres gomets grocs i amb taps de suro i pintura vam estampar el que venen a ser els pètals de les flors.
Fent aquesta tapa hem disfrutat i après moltes coses! Hem experimentat amb la pintura i els colors que podem aconseguir al barrejar-la, hem après moltes coses sobre les marietes. Hem fet plàstica, medi, llengua, matemàtiques...aprenentatge globalitzat. I al finalitzar, ens queda la tapa de l'àlbum de totes les nostres feinetes d'aquest segon trimestre. :)

A fer àlbums!!

Aquesta setmana molts mestres ens tocarà tancar àlbums.
Aquest any, a l'escola on treballo les companyes em van explicar el seu secret per anar més ràpid! 
A mi em va anar genial pel primer trimestre, és per això que ho comparteixo per a tots els que us pugui servir la idea!!
Una abraçada!!