9 d’oct. 2013

CANVI D'ESTACIÓ, ARRIBA EL REFREDAT!

Perquè l'organisme és sovint, objecte d'agressions externes, especialment durant els canvis de temperatura o d'estació, és important enfortir les seves defenses naturals i augmentar la seva resistència. 
Iingredients: Aigua, Suc de magrana, Suc de pomelo, Acerola, Pròpolis, Equinacia, Llavors de pomelo, Brot de pi, Shiitake i Farigola.
Utilització: Consumir 1 dosi al matí en cas de prevenció. Per tractar infeccions, prendre d'1 a 3 dosis al dia. Preveure una cura amb probiòtics per optimitzar els resultats.

Avui vull presentar-vos Eophy, una marca de complexos nutricionals del mercat que es distingeix per ser una marca de suplementació natural i ecològica, amb un gran treball de recerca i desenvolupament dels seus productes.
Es tracta d'un producte que ajuda a reforçar el sistema immunològic.
És perfecte per ajudar a mantenir les nostres defenses actives en els canvis d'estació (primavera i tardor), però també la particularitat que és un producte que es pot prendre com a cura d'emergència, quan notes que t'estàs refredant o que tens un cansament molt acusat i sobtat acompanyat de mal de coll (normalment és un símptoma de baixada de defenses, així com els mussols, els herpes labials, infeccions per fongs, etc)
A mi personalment, em va molt bé, és per això que he pensat en compartir-ho. Jo acostumo a comprar-ho en una de les botigues Psaging que hi ha a Barcelona. Però també es pot comprar online.
Espero que us hagi resultat interessant i us sigui d'utilitat.